Cel mai mare festival de internet si tehnologie din Romania


A sasea editie a iCEEfest, cel mai mare festival de internet si tehnologie din Romania, va avea loc pe 15 si 16 iunie unde vor participa peste 100 de experti globali din industria online, digital si tech.Acestia vor prezenta cele mai noi tendinte in domeniul care schimba radical majoriatea modelelor traditionale de business.

Nume importante,ca Google si Facebook, vor prezenta pe cele 5 scene ale iCEEfest viziunea lor legata de viitor.

Festivalul va acoperi anul acesta mai multe zone de interes, in tot atatea evenimente paralele: disruption (modele de business neconventionale), realitate virtuala si augumentata, digital health (cum tehnologia schimba sistemul traditional in medicina), digital content, e-commerce, ad tech (tehnologii pentru imbunatatirea campaniilor online), marcom (despre tendintele in marketing si comunicare), creativitate si startups.

In plus, anul acesta festivalul propune doua evenimente-satelit noi, dedicate caselor inteligente (smart homes) si tehnologiei care schimba modul traditional in care functioneaza bancile si sistemele de plata (fin tech).

Pe site-ul oficial se poate consulta lista actualizata de speakeri si detalii legate de principalele linii de continut din acest an.

Festivalul iCEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – este organizat de ThinkDigital Romania, cu sprijinul Orange. Sustinatori importanti mai sunt Carrefour, Volkswagen, XAXIS, BCR si Ernst&Young. International. Festivalul e sustinut de IAB Europe si, in plan academic, de The University of Sheffield.

sursa: Wall-Street 17 Mai 2017 IT & C