67. Un nou ceas inteligent

Motorola pregateste o noua varianta a ceasului inteligent Moto 360, care ar putea rivaliza cu Apple Watch.

Surse citate de BGR.com au precizat ca aceasta companie vrea sa aduca un nou model de smartwatch pe piata.

Nu se cunosc inca prea multe detalii, dar se pare ca gadget-ul va functiona cu sistemul de operare Android 5.1 si va avea un display rotund, cu o rezolutie de 360x360 pixeli.

Momentan, el cunoscut sub numele de cod "Smelt".

Generatia a doua de Moto 360, model care a curcerit utilizatorii prin simplitate, ar putea rivaliza cu Apple Watch. Ceasul inteligent al companiei americane este disponibil in trei modele: Sport, Watch si Edition. El va ajunge in magazine pe 24 aprilie, iar precomenzile vor debuta pe 10 aprilie.

Preturile vor fi cuprinse intre 349 si 17.000 de dolari.

De ce Apple Watch ar putea fi o mare dezamagire?

Si LG are un nou ceas inteligent. Watch Urbane LTE este dotat cu o cartela SIM, astfel ca utilizatorii pot face apeluri de la incheietura mainii chiar daca nu au telefonul prin apropiere.

De asemenea, se poate conecta cu smartphone-ul prin Bluetooth, doar ca acesta trebuie sa aiba un sistem de operare Android KitKat sau o versiune mai noua.

LG provoaca la duel Apple Watch: Ce stie sa faca si cat costa ceasul lor inteligent

Ceasul inteligent de la LG are un procesor Qualcomm Snapdragon 400 de 1,2 GHz si o baterie de 700mAh, dar si un ecran rotund, de 1,3 inchi.

Dintre functiile notabile amintim posibilitatea de a face plati prin tehnologia NFC (Near Field Communication), localizare prin GPS, traducerea conversatiilor si capacitatea dispozitivului de a se transforma intr-un walkie-talkie.

Urmareste pe youtube!

Sursa: ziare.com